Mijn naam is Esther van der Steeg en ik werk voor Bureau Seksuele Gezondheid Amersfoort. Sinds 2013 ben ik werkzaam op het gebied van de seksuele gezondheid. Ik geef gastlessen in het hoger onderwijs, trainingen aan professionals in de zorg, het onderwijs en de sport, en ik bied seksuologische counseling aan individuen en stellen, zowel in het Medisch Centrum Vathorst als in het Cartesius Gezondheidscentrum.

Het is een misvatting te denken dat seks in een relatie altijd vanzelf gaat en prettig verloopt. Ieder stel maakt seksuele zorgen of problemen mee. Soms is ondersteuning van een professional nodig om het plezier in seks te (her)vinden. 

U kunt contact met mij opnemen bij vragen of problemen van uzelf (of van uw partner) op het gebied van seksualiteit, zoals:

o geen zin (meer) in seks
o te veel zin in seks
o omgaan met verschillen
o moeilijk opgewonden worden
o geen erectie krijgen
o niet of te vlug klaarkomen
o pijn bij gemeenschap
o geen gemeenschap kunnen hebben
o twijfels over uw seksuele voorkeur
o seks- of pornoverslaving

Ik ben gedragswetenschapper en consulent seksuele gezondheid NVVS. Ik heb sinds 2016 een registratie bij de Nederlandse Vereniging Voor Seksuologie (NVVS), en dat betekent o.a. dat ik regelmatig intervisie volg en een opleidingsverplichting heb op het gebied van de seksuologie.

Meer informatie en een contactformulier vindt u op deze website: www.seksuelegezondheidamersfoort.nl