Als Buurtzorg Leusderkwartier leveren we met een klein team persoonlijke verzorging en verpleging thuis als u (ernstig) ziek bent, na een ziekenhuisopname of als u zelfstandig wilt blijven wonen. Wij helpen u bijvoorbeeld met de persoonlijke verzorging en het klaarzetten en geven van medicijnen. Ook verrichten zij handelingen op verzoek van uw (huis)arts of specialist zoals insuline spuiten, het verzorgen van wonden, het geven van injecties of het bestrijden van pijn. Buurtzorg levert ook palliatieve zorg in de laatste fase van het leven. Er zijn vaak geen wachttijden. Bij een aanvraag kan de zorg meestal snel worden ingezet.

Als Buurtzorg gaan we uit van uw eigen mogelijkheden. Iedere cliënt krijgt een persoonlijk begeleider die samen met u kijkt wat er aan zorg nodig is waarbij we ook rekening houden met veranderingen in de toekomst. Daarbij ondersteunen wij ook uw familie en mantelzorgers. U krijgt de begeleiding en zorg die nodig is waarbij we, zo veel als mogelijk, uw zelfstandigheid bevorderen door samen te kijken wat u zelf weer zou kunnen (leren). Uw persoonlijk begeleider heeft, samen met u of namens u, zo nodig regelmatig contact met andere zorgverleners (bijvoorbeeld uw huisarts of behandelend specialist).

Wij kijken samen met u wat er aan zorg nodig is en zoeken samen met u, uw omgeving, andere (zorg)professionals en vrijwilligers uit de wijk, naar oplossingen.

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen voor overleg of een huisbezoek. U krijgt ons direct aan de lijn.

 

Telefoonnummer: 06-20188984

Mailen kan ook: amersfoortleusderkwartier@buurtzorgnederland.com

Website: amersfoortleusderkwartier.buurtzorg.net